30. alkalommal tartottak ”Pro Familia” Családi Síversenyt

image of 1140x530

Még a szél sem szegte kedvét annak a 25 családnak, akik a vasárnap megtartott 30. Pro Familia Családi Síversenyre jelentkeztek a Madarasi Hargitán. A ködös idő ellenére is 25 család 83 versenyzője állt rajthoz a Súgó Pályán. A különböző kategóriákban a következő családok végeztek a dobogón:

 

2 tagú család: 1.Keszler Károly és ifj. Károly 2. Lajos Sándor és Kata 3. Keszler András és Erika

3 tagú család: 1. Sándor István, Mátyás és Évike 2. Ilyés Ferenc, Attila és Dániel 3. Nagy Emese, Tókos Lajos és Bence

4 tagú család: 1.Ferenci Attila, Márta, Zsejke és Apor, 2. id. Kiss Aladár, Aladár, Mónika és Anna 3. Starmüller Csaba, Anna, Bogi és Kaján Ildikó

5 és annál több tagú család: 1. id. László Gábor, Gábor, Ilona, Réka, Puskás Attila, Ildikó, Gergő és Balázs. 2. Imets János, Kinga, Anna, András és Jancsika. 3. Geréb Péter, Szikszai Attila, Réka, Katalin és Zsuzsánna

 

Ha egy családból ötnél többen jelentkeznek, akkor az eredmény kiszámításánál az öt legjobb eredményt veszik figyelembe a verseny szervezői. A két tagú családoknál indultak és nem értek a dobogóra a Simó család, Balázs család, Deák család, Máthé család, Feleki család és a Kencse család, a három tagú családoknál az András család, a Kiss család és a Somogyi család nem jutott ezúttal dobogós helyre, a négy tagú családoknál pedig idén nem értek a dobogóra a Kenyeres család, a Szilveszter család valamint a Török család.

 

2013-ban a legnépesebb családnak járó vándorkupát a László család nyerte meg, ők 8 családtaggal versenyeztek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A már hagyományosan visszajáró szülők idén is azt mondták, véleményük szerint azért kiváló verseny a Pro Famila, mert így átörökítődik gyerekeikbe a sport és a természet szeretete, a nagyszülők, szülők és unokák közös sportélménnyel lehetnek gazdagabbak, emellett a közös cél – a játékon és szórakozáson túl – a családi szálakat is erősíti.