A hétvégén zajlik Románia legszínvonalasabb szabad stílusú síversenye

image of 1140x530

Látványos küzdőtérré válik március 25 és 27 között a Románia legprofibbjának számító RideMore Hópark. Az ország legjobb hódeszkásai és szabad stílusú síelői mérik össze tudásukat, ugyanakkor a szervezők külföldi versenyzőket is várnak.

 

Az előző évek nagy sikerű Snow On Fire versenyeinek folytatásaként megrendezésre kerülő Battle On Snow során a legjobbak nemcsak siklanak a havon, de elképesztő ugrásokkal, szaltókkal és valóságos repüléssel kápráztatják el egymást és a nézőket. A Battle On Snow péntektől vasárnapig tart, a leglátványosabb részt, a döntőt szombaton déltől tartják.

 

Ahogyan az előző években is megszokhatták a résztvevők, a sisak és a hátgerincvédő használata kötelező, ugyanakkor 18 év alattiak csak közjegyző által hitelesített szülői engedéllyel vehetnek részt a versenyen. Arról, hogy milyen hangulatra lehet számítani, az előző években készített, alábbi videóval nyújtanak kis ízelítőt a szervezők: https://vimeo.com/159221540

 

A RideMore Hópark állapota jelenleg is nagyon jó, ugyanakkor az előrejelzések szerint további 15-30 cm friss hó várható. A freestyle verseny alatt is minden pálya sízhető, jövő héttől azonban hét közben csupán előre bejelentkezett csoportok esetén indítjuk el a felvonókat. A sípályák állapota kiváló, és a jelenlegi állás szerint még április 8-10-én is lehet majd síelni nálunk.