A László család vitte haza a vándorkupát

image of 1140x530

Vasárnap tartották a 31. Pro Familia családi síversenyt a Madarasi Hargitán. A hideg, szeles idő ellenére a jó hangulatú megmérettetésen 25 család 93 versenyzője állt rajthoz. 

 

A különböző kategóriákban a következő családok végeztek a dobogón:

 

2 tagú család: 1. Balázs László és Péter 2. Benkő Zsolt és Boróka 3. Máthé Sándor és Judit

3 tagú család: 1. Sándor István, Mátyás és Évike 2. Szikszai Attila, Réka és Kata 3. Máté László, Zsuzsa és Lacika

4 tagú család: 1. Csendőr János, Zsuzsa, Gábor és Áron 2. id. Kiss Aladár, Aladár, Mónika és Anna 3. Molnár Gyula, Biró Árpád, Árpád és Annamária.

5 tagú család: 1. Imets János, Kinga, Anna, András és Jancsika 2. Sógor Csaba, Enikő, Sarolt, Ádám és Kund, 3. Major Lóránt, Ildikó, Kata, Bence és Eszter.

5-nél több tagú család kategóriában csak László Gábor családja jelentkezett, így idén is övék lett a legnépesebbeknek járó vándorkupa. A László család 9 taggal versenyzett:  id. László Gábor, Gábor, Ilona, Réka ,Emese, Puskás Attila, Ildikó, Gergő és Balázs.

 

Érdekesség-képpen:

Id. Kiss Aladár családja 29–szer vett részt, az utolsó 22-t kihagyás nélkül, id. Keszler Károly 22-szer, Bartus István 21-szer, Kolumbán Tibor 18., Geréb Péter 17., Sándor István 16. alkalommal.

 

A két tagú családoknál indult, ám nem ért dobogóra Héjja Sándor valamint Bálint Sándor családja. A három tagú családok esetében Nagy Emese, Veress Árpád és Ilyés János családja nem ért el dobogós helyezést. A négy tagú családoknál versenyzett a díjazottakon kívül Kenyeres László, Török Zoltán, Karácsony Árpád, Lőrincz Szabolcs, Lázár Árpád és Egyed Levente családja, az öt tagúaknál pedig  Balogh Lőrincz Botond családja.

 

A nagy hagyományú rendezvény házigazdája idén is a Merkúr Áruház volt, jóvoltából minden résztvevő ajándékcsomagban részesült. Ugyanakkor a Roseal R.T. is hozzájárult a versenyhez, ők készítették az emlékérméket, melyeket – a hagyományokhoz híven – minden családból a legfiatalabb vagy legidősebb családtag vehetett át. A szervezők ezúton is köszönik a támogatóknak nagylelkű felajánlásaikat, és mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak a nagy múltú rendezvény lebonyolításához.