A lenti enyhe idő ellenére az idei szezon legjobb minőségű pályáival várjuk vendégeinket

image of 1140x530

A hétvégi havazásnak köszönhetően az idei szezon legjobb minőségű pályáival várjuk vendégeinket, a Súgó, a Csillagösvény, a Kicsi Mihály  és a Nagy Mihály pályát is nagyon jó minőségű, frissen taposott hó borítja.  Múlt hétvégén mintegy 20-30 centi friss hó hullott,  így a Súgó, a Kicsi Mihály, a Csillagösvény  és a Nagy Mihály pályát is 40-60 cm keményre taposott hó borítja.

 

Jelenleg a Súgó felvonó, a Nagy Mihály felvonó, és a Súgó bébi felvonók működnek. A héten megjavítottuk a Nagy Mihály felvonó dízelmotoros meghajtását, és a villamos meghajtáshoz a nagyobb sebességet biztosító meghajtó tárcsa is napokon belül elkészül. A Kis Mihály pályán a tányéros kis felvonó egyelőre nem üzemel, péntek és szombat esténként azonban lehet esténként is síelni 18 és 20 óra között a Kicsi Súgón. A Nagy Mihály felvonóval a “Körpálya” is használható, azaz a Csillagösvény – Kicsi Mihály – Súgó Fal útvonal.

 

Januártól kezdődően a  Hópark is üzemel. Utóbbit mindenki saját felelősségére használja, és a balesetek elkerülése végett mindenkit kérünk, tudásának és képességeinek megfelelően, a terepet alaposan felmérve vegyék használatba a csúszókorlátokat, fanboxokat és ugratókat! Hangsúlyozzuk, hogy védősisak viselése ajánlott!

 

Mindkét út használható – az ivói és a szentegyházi is – a hólánc használata azonban kötelező.