Csak papíron kezdődik a tavasz, nálunk márciusban is számos esemény lesz!

image of 1140x530

Bár odalent lassan kezdődik a tavasz, a Madarasi Hargitán márciusban is igazi téli élménydömpingben lehet részünk. Az első tavaszi hónapban ugyanis számos program várja még a téli sportok szerelmeseit, s azokat is, akik nyugodt, családias körülmények közt szeretnének eltölteni a hegyen néhány napot.

 

A múlt hétvégén tartott Bagolykő Kupa résztvevői épphogy csak hazaértek, a hókedvelők máris indulhatnak újra, március 1-3. között tartják ugyanis a 18. Hóhányó Olimpiát, s a következő hétvégén lesz a városi alpesi síbajnokság harmadik fordulója, valamint a nagy hagyományú Pro Familia Családi Síverseny is.

 

A hagyományos Mike Csaba sítúra emlékversenyt március 16-án rendezik, azt követően pedig hódeszkásokkal népesül be a Hargita, hiszen a hónap folyamán szinte folyamatosan hódeszkás táborok lesznek, ugyanakkor március 23-án rendezik a Snow On Fire elnevezésű nemzetközi hódeszkás versenyt.

 

A sípályák még mindig kiváló állapotúak, a napokban hozzánk indulóknak azonban azt ajánljuk, ha személygépkocsival érkeznek, inkább a Szentegyháza felőli utat használják! Hólánc használata azonban ott is ajánlott!