Felavatjuk a Downhill és Enduro pályánkat

image of 1140x530

Újabb kerékpár pályát hoztunk létre a Súgó Panzió közreműködésével,  ennek örömére augusztus 9-10.-én szervezünk egy kis megnyitót. A pályaavató alkalmából egy kerékpáros hétvégét tartunk, amit egy szombat esti bulival tetőzünk. Meghívottaink között vannak az ország legjobb Downhill versenyzői, akiket lehet követni ereszkedésben, munkában és esti buliban egyaránt. Szeretettel várunk mindenkit, aki kellemes kikapcsolódásra vágyik. 

 

Amit  a pályáról tudni kell:

A pálya Marcu Danika es Kinda Géza tapasztalatai és tanácsai segítségével készült el, a hely természeti adottságait figyelembe véve. Nehézsége közepesnek számít, viszont mind a profi bringásoknak, mind a kezdőknek élvezetes lehet,
megfelel Downhill és Enduro kerékpározásnak. Hossza 2,2 km, amelyben a bringások találhatnak természetes elemeket, illetve mesterségesen elkészített ugratókat és kanyarokat egyaránt. A pálya szintkülönbsége 300 méter (1650-1350m), találhatunk ugrókat, természetes letöréseket, kanyarokat, hidakat, illetve fa elemeket. Természetesen a kezdők számára készítettünk kerülő útvonalat is a nehezebb elemek mellett.

 

Arra azonban fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy a pályát mindenki saját felelősségére, tudásához mérten használja! Védősisak használata kötelező!

 

 

Ajánlataink:

 

1. Kétnapos program: 70 Ron, amely tartalmazza a pálya tetejére való felszállítást, az egyéjszakás szállást a Súgó Panzióban, és a kerékpár tárolását/tisztítását.
2. Egynapos program: 25 Ron/nap, amely tartalmazza a pálya tetejére való felszállítást, a kerékpár tisztítását.
3. Kihívás akciónk: Aki kerékpárján teszi meg a felvezető utat, azt egy tál bográcsossal fogadjuk, ha a Súgó Panzióban alszik, akkor vasárnapra a reggelit is biztosítjuk, és a szállásra is kedvezményes árat szabunk:

– Két- vagy négyágyas szoba 60 Ron/ fő
-Többágyas szoba 40 Ron/ fő

 

További információk: www.sugopanzio.ro 
Tel. 0040741 271889.