Hamarosan rajtol a Madarasi Hargita Downhill

image of 1140x530

Szeptember 12-13-án tartja a Súgó Panzió és a Ride More az első Madarasi Hargita Downhill versenyt, a nemrégiben megnyitott DH-Enduro kerékpáros pályánkon. Pénteken zajlik majd a beiratkozás és a szabad edzések, szombaton, szeptember 13-án pedig maga a verseny. A kötelező edzéseket követően eligazítás, majd selejtező lesz, a döntőt várhatóan 15 órától tartják. 18 órakor adják át a díjakat, majd egy bulival zárul a Madarasi Hargita Downhill. 

 

A versenyre való biratkozás díja azoknak, akik online jelentkeznek szeptember 10-ig az enduro@sugopanzio.ro email címen: I. csomag: 80 RON/tartalmazza a felvonásokat és a versenyen való részvételt, II. csomag: 130 RON/tartalmazza a felvonásokat, a versenyen való részvételt és egy éjszaka szállást, III. csomag: 180 RON/tartalmazza a felvonásokat, a versenyen való részvételt és két éjszaka szállást. A szervezők kérik elküldeni emailben a következő adatokat: név, helység, személyi szám, kategória (junior 18 év alatt, open (elit) 18-31 év között, masters 31 év fölött, merev vázas és női), valamint a választott csomag számát. A beiratkozási díj azokank, akik nem online jelentkeznek, 130 RON.

 

A pályát vasárnap is lehet használni: 1 felvonás ára 10 RON, bérlet 40 RON.  További információk a 0040 741271889-es telefonszámon kérhetők, valamit a Madarasi Hargita Síközpont facebook oldalán találhatók.