Javában tart még a tél a Hargitán

image of 1140x530

A héten ismét havazott, mintegy 5-10 cm friss hó hullott, így a Súgó, a Kicsi Mihály, a Csillagösvény pályákat és a Nagy Mihályt is 50-60 cm keményre taposott hó borítja. A hőmérséklet lehetővé tette, hogy három éjszakán át hóágyúzzunk,  így a Nagy Mihály felső szakasza is tökéletesen sízhető, és az összes pályán nagyon jó minőségű, frissen taposott hóval várjuk vendégeinket.

 

Emellett még számos rendezvénnyel várjuk a sísport szerelmeseit ebben a szezonban, legközelebb a Bagolykő K.F.T., a Súgó Panzió és a Harmont Hegyimentő Egyesület szervezésében kerül megrendezésre a Bagolykő Kupa, azaz párhuzamos (ún. parallel) szlalomverseny február 24-én, vasárnap reggel 9 órától. A párhuzamos sí- és hódeszkás versenyre bárki jelentkezhet életkortól, nemtől, tudástól függetlenül, a versenyzőket külön kategóriákban indítjuk.

 

A Bagolykő Kupára jelentkezni a helyszínen lehet vagy a Súgó Panzióban, az első három helyezett síbérleteket nyer. Regisztrálni ímélben is lehet előzetesen, a siverseny@madarasihargita.ro címen. A jelentkezőket arra kérjük, neveik mellett tüntessék fel az életkorukat is, amikor regisztrálnak a párhuzamos szlalomversenyre.

 

A Bagolykő Kupa a Nagy Mihály alsó szakaszán lesz megtartva. A Madarasi Hargitán a továbbiakban megrendezésre kerülő versenyekről hamarosan hírt adunk.