Március 23-án lesz a szezon leglátványosabb versenye

image of 1140x530

Nemcsak a hódeszka-sport és a szabad stílusú sízés szerelmeseit várjuk szombaton, de a nézelődők számára is a leglátványosabb verseny várható március 23-án. Szombat reggel 9 órától tartják ugyanis a Ridemore szervezésében a 2. Snow On Fire elnevezésű, nemzetközi slopestyle versenyt, melyre korhatár nélkül bárki jelentkezhet. Az indulókat külön kategóriákban indítják, ám a különböző pörgések és forgások, csúszások és “repülések” nemcsak a versenyzők számára, de a nézőknek is igencsak kellemes perceket szereznek. 

 

Jelentkezni  a helyszínen lehet sí és hódeszka kategóriákban, a benevezési díj 20 lej. A tervek szerint külön indítják a 14 év alatti fiúkat és lányokat, a 18 év alattiakat, valamint a felnőtt férfiakat és nőket is. A 18 év alattiaknak szükséges egy  írásos engedély a benevezéshez a szüleiktől. 

 

A Románia egyik legjobbjának tartott hóparkunkban a munkálatok jelenleg is zajlanak, hogy kiváló körülmények közt fogadhassuk Románia és Magyarország legjobbjait, valamint versenyzőket várunk Lengyelországból és Csehországból is. Az időjárás eddig velünk van: a héten újabb 30 cm friss hó hullott.