Pénteken és szombaton esti sízésre is van lehetőség

image of 1140x530

A Kicsi Súgón van lehetőség péntekenként és szombatonként 18 és 20 óra között esti sízésre.  Emellett napközben a Nagy Mihály pálya alsó szakasza, a Súgó, a Kicsi Mihály és a Csillagösvény is használhatók, jelenleg a Súgó felvonó, a Nagy Mihály felvonó, és a Súgó bébi felvonók működnek. A Nagy Mihály felvonóval a “Körpálya” használható, azaz a Csillagösvény – Kicsi Mihály – Súgó Fal útvonal.

 

Ugyanakkor megnyitottuk a Románia egyik legjobbjának számító Hóparkunkat is, az idei szezon előtt kibővítettük és átalakítottuk, két nagy ugratót alakítottunk ki, és ezekről egy kiszélesített pályaszakaszon keresztül lehet átcsúszni a kisebb ugratókat, csúszókorlátokat, fanboxokat és egyéb elemeket tartalmazó gyakorló részhez. Idén a biztonságosság mellett arra fektettük a hangsúlyt, hogy kezdők számára is kedvező feltételek legyenek ahhoz, hogy elsajátíthassák itt a hódeszkázás, valamint a szabad stílusú sízés alapjait.

 

Hangsúlyozzuk azonban, hogy a Hóparkot mindenki saját felelősségére használja, és a balesetek elkerülése végett kérünk mindenkit, hogy tudásának és képességeinek megfelelően, a terepet alaposan felmérve vegyék használatba a csúszókorlátokat, fanboxokat és ugratókat! A Hóparkban védősisak viselése ajánlott!

 

A felvonók hétköznapokon is üzemelnek, reményeink szerint egészen márciusig. Továbbra is a szentegyházi út használatát ajánljuk, a hólánc használata kötelező. Az ivói utat csak terepjáróval közlekedőknek javasoljuk.