Péntektől meghosszabbítjuk a nyitva tartást

image of 1140x530

Tekintettel a nappalok megnyúlására, és arra, hogy még mindig tökéletesek a hóviszonyok és a sípályáink, péntektől, március 20-tól kezdődően meghosszabbítjuk a nyitva tartást, így a felvonókat minden nap 10-től 17 óráig működtetjük. Ezen a hétvégén tehát nem csak a Snow On Fire nemzetközi hódeszkás- és szabad stílusú síverseny legnagyobbjait csodálhatják a Madarasi Hargitára érkezők, de egy órával többet síelhetnek is.

 

A jelenlegi remek hóviszonyok és az időjárás-előrejelzések szerint úgy tűnik, áprilisban is lehet majd síelni nálunk. Ennek örömére áprilisban 20%-os kedvezménnyel kínáljuk a síbérleteinket.

 

Az előző évek tapasztalata azonban azt mutatta, hogy a kedvező időjárás és jó hóviszonyok ellenére március végére erősen megcsappan az érdeklődés a síelés iránt, ezért egy előzetes igényfelmérést szeretnénk tartani. Az üresen járatott felvonók veszteségét szeretnénk elkerülni, hogy azt a pénzt inkább fejlesztésekre fordíthassuk. Ezért kérjük, levélben jelentkezzenek be a sieles@madarasihargita.ro e-mail címen mindazok, akik jönnének síelni áprilisban, mert csak bizonyos létszám felett indítjuk el a felvonókat. Megkérünk mindenkit, előzetes bejelentkezését küldje el március 27-ig. Az igényfelmérés eredményeképpen a felvonók áprilisi működéséről természetesen válasz e-mailben tájékoztatunk minden érdeklődőt.

 

A pedagógusok figyelmét pedig arra szeretnénk felhívni, hogy kellő érdeklődés esetén húsvét után, az ún. Iskola másként – napokon is lehet majd síelni pályáinkon, vagy lehetséges akár a tavaszi szünidőben, április 13-19 között is, ha van igény rá. Ehhez is szükséges az előzetes egyeztetés és bejelentkezés a sieles@madarasihargita.ro e-mail címen.

 

Ugyanakkor felhívjuk a sportbarátok figyelmét arra, hogy a Városi Alpesi Síbajnokság utolsó fordulója – a tervezettől eltérően – nem március 21-én, hanem egy héttel később, március 28-án lesz megtartva.

 

Búcsúztassuk tavaszi síeléssel a telet!