Tavaszi gyerektáborok a Súgó Panzióban

image of 1140x530

Az osztálykirándulásokra, táborozásokra kiválóan alkalmas Súgó Panzió több tavaszi táborlehetőséget is kínál, melyeket úgy állítottak össze, hogy gyereknek, szülőnek és pedagógusnak egyaránt jó legyen. A hely kiválóan alkalmas iskolai kiegészítő tevékenységek, non-formális/informális oktatás céljára is, csapatépítésre, szervesen tudna kapcsolódni akár az Iskola másként héthez is. A tavaszi vakációban 3-4 napos tábort szerveznek, így a gyerekek a húsvéti ünnepet otthon tudnák tölteni. 

 

A Súgó Panzióban 6-10 ágyas szobákban van lehetőség az elszállásolásra, az étteremben 20-24 fős osztályokat tudnak vendégül látni. Ajánlataikat kifejezetten a 10-13 éves korosztálynak állították össze, a korábbi táborok hangulatából egy kis ízelítő itt található: http://sugopanzio.ro/galeria/taborok-vendegek/ 

 

 

Osztálykirándulás vagy iskola másként, „otthonról” hozott programokkal

Tevékenység: a tanítók/osztályfőnökök szervezésében, extra lehetőség: íjászat, tábortűz, kirándulás. 3 nap – ár: 270 RON/fő
 
 

Kézműves tábor izgalmas fűszerekkel

Tevékenység: délelőtt: 
1. nap: nemezelés
2. nap: bőrözés
3. nap: batikolás, karkötő-szövés
 
délután: íjászat, csapatépítő játékok, kirándulás, tábortűz. 3 nap – ár: 320 RON/fő
 
 

Vakáció a Hargitán  – Súgó Tábor

Tevékenység: délelőtt:
1. nap: nemezelés
2. nap: bőrözés
3. nap: batikolás, karkötő-szövés
4. nap: kosárfonás
 
délután: tudnivalók a hegyről, a kirándulásról, filmvetítés, kirándulás, gyakorlati tudnivalók az elsősegélynyújtásról,  csapatépítő játékok, tábortűz. 4 nap – ár: 415 RON/fő.

 

 

*Az ár magába foglalja a szállást (6-10 ágyas szobákban) és teljes ellátást (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), valamint az anyagszükségletet a kézműves foglalkozásokhoz, és az oktató tiszteletdíját. Minimum 20 fős csoportokra érvényes. A kézművesfoglalkozásokat Szász Judit kézműves mester vezeti. (www.feminafaber.ro)

 

Az utazást egyénileg vagy csoportosan, mindenki maga oldja meg. Az út a Madarasi Hargitára járható, az utolsó 10 km nem aszfaltozott. További információk a www.sugopanzio.ro weboldalon találhatók,  vagy a 0726-702445 telefonszámon, illetve emailen kérhetők: office@sugopanzio.ro, kapcsolattartó: Kenyeres Emőke Emese.